godnatt

 

 

förlåt sötnosar.
men orkar inte svara på kommentarern nu ikväll. gör det imorgon när jag e hemma från skolan.
är så jävla sjukt trött så att de inte finns.
ska gå & lägga mig nu.
/a


wihouu

 

 

haha sov i 3 timmar innan.. undra om jag kommer somna ikväll xD. aja kollat lite på tv oså nu. har så jäkla ont i huvudet så jag dööör. orkar inte sitta mer vid datan :)

men jag skriver kanske senare om de blivit bättre.

/a


tja :)



första dagen på TTC avklarad då :) haha rätt soft vecka är det ju iaf nu :) sen så måste jag ju bestämma mig om hur jag ska göra..  det e faktiskt väldigt svårt :/
men det måste beslutas. jaja är sjukt trött, höll på att somna på bussen på vägen hem. haha snyggt (A) men iaf sitter och väntar på mitt lönebesked nu... det brukar ju komma den 23:e haha ;)
aja väldigt soft vecka nu i skolan... skönt de (a) imorgon ska vi typ ut i skogen och grilla korv xD haha. på onsdag kommer jag inte ihåg vad vi skulle göra, men på torsdag ska vi på lastbilselmia :) det är ju nu i jönköping, från den 25-28 aug :) riktigt trevligt är det faktiskt! men nu ska jag lägga mig och sova. haha men skriver mer ikväll.


hmm jag vill ha löööön nu! haha


/a


gonatt :)

 

ska försöka sova nu iaf. upp till skolan imorgon vid typ 05.45 :P lagom kul....

går fan inga bussar ju :s aah så jävla arg blir jag ju!

 

aja vi hörs imorgon. puss


ivääääg.

 

 

ska iväg nu och möta upp en vän. vi ska bara typ kolla på film och ta det lugnt :) det låter sjukt bra tycker jag. haha e trött som f*n. och jag orkar inte skolan imorgon.. men det måste göras, tyvärr :( heehe. men jag skriver mer ikväll.

puss på er.


godmorgon :)

 

 

hehe åååh idag blire städ dag... elleer njae inte hela dagen men måste ta tag i mitt rum. ska få en ny soffa så måste ju ta bort mina bärg med kläder som ligger överallt :) haha. aja imorgon börjar skolan.. hmm kul ? neeej! haha. ska ladda upp lite bilder från i fredags och igår senare.

/a


truuee



kämpar mig igenom livet med min egna väg,
för ingen annan kommer göra det åt mig.


hemma!

 

 

kom nyss hem från kräftskivan... rätt tråkigt men jaa :) hehe. ne nu ska jag lägga mig, är helt slut. måste ju börja lägga mg i tid nu ju, skolan börjar ju på måndag :) haha lagom kul (a)

godnatt :)


tjaao

 

 

sitter just nu och väntar på att duschen ska bli ledig, sen bär det iväg mot kräftskiva!

vi hörs imorgon ! <3


heeje :)

 

 

sitter och kolla på laguna beach och är allmänt deppig !
 jaja det löser sig nog.
ska fixa mig iordning snart med. hoppas kvällen blir lyckad iaf, så man blir på lite bättre humör. eller vad tycker ni? :)

pusss


godmorgon :)

 

 

haha jag vaknade nu !? :O vad har hänt med mig. har typ inte sovit såhär länge på hela sommaren :) kanske någon enstaka gång isf. haha aja men det va sjukt skönt att sova ut iaf :). snart börjar desperate housewifes med. sjukt bra! haha fast de e ju repriser men vafan det gör inte mig något. aja idag ska jag väl ta det lungt ska iväg en sväng i eftermiddag. sen så ska jag till en kompis. och där kommer nästan alla mina gamla tjejklasskompisar vara från högstadiet :) va ett tagsedan man såg vissa :) heehe det kommer nog att bli sjukt roligt :)


men nu ska jag sätta mig och äta frukost :)
vi hörs sen!
/a


hmmm

 

trodde du skulle ändra dig men icke.
du är precis likadan som innan.
& det kommer DU att förlora på.


svaren :)

 

CLASSY:


Varför började du blogga? - hade en blogg innan men tröttnade, och nu för några dagarsedan kände jag att det va dags igen.
Hur många läsare har du? -det varierar från dag till dag, inte jätte många eftersom jag haft denna blogg i ca:4 dagar.
Favoritbloggar?- kenza, kissies & mina vänners.
Framtidsdrömmar?- har inga speciella framtidsdrömmar, tar det som det kommer :)


EMELIE:

Om du fick byta kön en dag, vad skulle du då göra ??- kissa mitt namn i snön ;) ahahah
Om du visste att du bara hade en månad kvar att leva, hur skulle du leva den ?? - svår fråga, leva den så gott det går.
Skulle du kunna sälja din tå för en miljon ?? - öööhh , eeuw nej :)

OLIVIA:


Hmmm... Favvo godis? - jaduu choklaad :)



KÄCKABECKA:

Vill veta om din första kärlek.. hur, när och typ varför... allt :) - hmm detta va svårt, min första riktiga kärlek måste vart benny, han och jag va tillsammans i över ett år.. men vi bråkade jävligt mycket det sista och det va synd för det va de som drog oss isär.  han va en av världens bästa killar. och jag tycker om honom fortfarande, men inte på det sättet. han är min vän nu.


HEDDE:


hm när började du blogga?- har som sagt bloggat i typ över ett år men till och från, har tagit bort mina bloggar och skaffat ny till och från. meen just nu i 4 dagar :)
vad är det bästa med att blogga :D? - det bästa är att man kan skriva av sig , och att man möter andra trevliga människor man kan skriva med :)



ZAMI:


Fråga: Vilken är din favorit film och varför just den? - jag har många favoriter men en av dom är the last song. varför vet jag inte riktigt men den e skit bra. haha


VONNA:


Gjort nåt extra skojj i sommar ? =) - det roligaste jag har gjor i sommar,.. (har jobbat rätt mkt) haha det va nog när jag va i holland över en helg på lastbilsmässa :) sjukt kul.


TOMMY:


Vad är ditt drömyrke? - asså gud va svår fråga.... antingen vill jag bli kock eller lastbilschaufför... haha jag vet två helt olika saker. men så är det :)




så det va nästan alla frågor :) svarade inte på dom om mitt sexliv. tycker inte man frågar folk som man knappt känner om det. det är privat. men hoppas att ni som ställde vettiga frågor fick svar på dom iaf :)

puss&kram


allvarligt.

 

 

ne svarar på frågor och sånt senare ikväll eller inatt,
ska dra iväg en sväng. pallar inte vara kvar här.

bye bye


hellluuu :)

 

 

vad gör ni ? :)


 själv så har jag kollat på one three hill :) OMG, måste fan köpa den serien, sjukt bra är den ju. man kan inget annat än att älska den! haha iaf jag. haha ska kolla lite på ikeas hemsida nu tror jag, har bestämt mig för att köpa en ny säng.. (en större) så kan man ju ha den när man flyttar hemifrån med. det är ju superbra! haha jag har redan börjat samla på mig massa bra saker man han ha när man flyttar, muggar, ÖLGLAS haha ;) , en elvisp har jag med och massa andra bra saker :) haha. för jag vill verkligen flytta hemifrån. men jag vill ju helst flytta med någon kompis.. haha eller pojkvän ;)





men iaf nu ska jag kolla vidare. vi hörs!
/a

 


frågestund idag :)

 

 

tänkte köra en liten frågestund här idag. ni kan fråga precis vad ni vill :)
svaren får ni kl 22.00 ikväll :) så ni har hela dagen på er att fråga!



/a


fiilmtaajm :)

 

nu ska jag lägga ´mig och kolla på en film, bara för jag kan fan inte somna :s får skriva mer imorgon om ni vill (A) höhöh. men men ha en bra kväll !




puss

/a ♥


färga håret :D

 

ne nu ska jag slänga i lite färg i mitt hår ! hehe utväxten börjar synas juu :( haha färgar väl håret 1-2 gånger i månaden. inte så jätte bra. men denna gången kommer det nog bli mörkt :o köpte mörkbruun höhö. brukar typ ta ljusbrun och jag tycker att de blir mörskt :s jaja. vi får väl se. kan ju lägga upp en bild på det sen :) orkar inte ta någon före bild... ahah de e helt cpit :P

hade så bra så länge !

/a ♥


heejhopp

 

 

hinner igentligen inte skriva något :) men slänger in ett kort inlägg endåå. har vart och jobbat sen tio. så snart ska jag åka och hämta tanja så ska vi åka till stan. men jag svarar på kommentarer och allt sånt nät jag kommer hem. vi hörs då!

pusss

/a


godmorgon :)



haha shit asså det spelar ingen roll om jag går och lägger mig vi 03.00 eller 00.00 jag vaknar endå typ vid nio halv tio.. haaha och jag som tänkte sova länge nu innan skolan började :(. haha måste va något fel på mig asså ^^.
 men iaf, idag ska jag pallra mig in till stan och prova dom dära byxerna. wiihoou, äntligen (a). tanja ska även följa med mig. snällt av henne, haha. vi ska ju åka moped in, och min moped är ju en aning sönder.... har inget lyse osv... men det gör ju inget nu när de e ljust, förutom att man kan få böter. men ska fixa en lampa och någon som hjälper mig med det :D. för sist när jag skulle byta den. haha det blev väldigt misslyckat!!


men iaf, vi hörs nog innan jag drar :)
pusss
/ a


en skit gammal bild på mig & tanja.


 


nattii nattii

 

 

neej nu ska jag gå och lägga mig, ska kolla på en film tror jag :) e sjukt trött efter dagens alla händelser. vet inte hur jag ska göra nu med dethär med skolan och allt. blir så himla förvirrad. tur att de finns folk som vill hjälpa mig. älskar er!♥
men vi får se hur det bli. det löser sig nog. får vi hoppas på iaf. ska iaf snacka med syon på skolan på måndag osv.. så får vi se om dom har så man kan vara ute på praktik eller något. har inte tänkt så mycket på att jag inte vill gå den linjen innan men det va för några dagar sedan , när jag verkligen fick mig en tankeomställare eller hur man nu ska säga. aja som sagt, jag hoppas på det bästa!

skriver mer imorgon när jag vaknat! :)

/a ♥


trallalaaaaa :)

 

haha ännu mer jobb ikväll :D ska snart åka till hotellet igen, ska cheka in mer gäster :)
haha trevligttrevligt. undra hur lång tid det tar? :P
haha gästerna brukar inte precis vara pungktliga eller hur man nu ska säga :)
skriver mer sen !

/a


ååååh :p

 

nyss jobbat klart :) skönt, chekade in 3 hotell gäster. för er som inte vet så jobbar jag extra på ett litet hotell som ligger där jag bor :) jätte smidigt, har super nära till jobbet ! och så har jag världens snällaste chef! jag skojar inte hon är fan underbar :) sjukt rolig & snäll. tack för du finns ! ♥

ooch en sak till ! jag vill ha den 25:e NU ! vill ha min lön ju :P
sen så vill jag ha den 28:e nu med haha fyller 17 år då. bara ett år kvar till körkort och krogen ;)
wiiiihoooooou.


♥hella♥




/a :)


jobb nuu

 

 

heheh nu blev det visst att åka och jobba i några timmar på hotellet. :) as nice.
vi hörs sen när jag kommer hem ;)

/a :)


ikea.

 

 

sitter och kollar på ikeas hemsida just nu, fan vad sugen jag blir på att flytta hemifrån! sjukt fina saker har dom ju. eftersom att de är billigt, plockar man ju lätt på sig saker... och då kan det sluta i rätt mycket pengar eller hur? ;D om ni har vart på typ ullared eller lager 157 , sånna billiga ställen där man plockar på sig massa skit... sen bara oj 4000 :O haha det har jag gjort några gånger :P speciellt på lager 157. haha man hittar kanske ett par converse för 400, shit billigt jag kanske ska ha ett par till :P så tänkte jag när jag va där för någon vecka sen :) haha. jaja det slutade med att när jag skulle köpa dom va dom förstora :( faaaan att jag inte har typ 40... istället för 36-37 :) hehe, menmen nu ska jag kolla vidare på ikeas hemsida... :)

/a ♥


haha

 

 

givetvis allt jag har planerat blir inte av idag heller... blir att åka till stan iomorgon ist :) men städa ska jag göra iaf (y) & tvätta... haha lagom kul. men de e sånt som behövs göra. ååh de e mindre än en vecka kvar till skolan börjar....  hmm ska nog försöka hitta nmig ett jobb ist.

jaja nu ska jag fortsätta städa :D

/a ♥


gooodmorning ;D

 

heej alla fina :*

allt bra med er ? med mig är det super bra :) sitter nuu och ska fylla i massa papper, sjukt tråkigt. fattar knappt varför :s. hehe jaja lika bra att ha det gjort! sitter även och funderar på vad dagens fråga blir idaag,
har ni något förslag kanske? isf let me knooow :)
idag ska jag även in till stan och göra några ärenden... prova ett par byxor, köpa hårfärg os.v
måste städa mitt rum idag med, skulle gjort de igår. men jag är BÄST på att skjuta upp saker och ting.
aja nu måste jag fortsätta med papprena, ;P
fortsätt lääsa min blogg sötnosar ! :)
puss
/a


lägger upp en bild på våran raggarbil. sjuukt fräään.


;D



kom typ nyss in ;) har vart ute och gått en sväng nu. så jäkla skönt är det att bara lyssna på musik och bara njuta av livet :) eller vad tycker ni? bara låta tankarna försvinna eller något. jaja jag gillar det iaf !
är sjukt trött nu med.. funderar på att lägga mig i sängen med min bärbara mini  dator,
istället för att sitta vid denna haha.
imorgon blir de nog att stääda mitt rum :D haha
sen kanske det blir stan en runda med ! :)
jaja det får vi se imorgon.

vi hörs!
/a


kom nyss heem :)


kom nyss hem från mötet, verkade kul. men som dagt vet ju inte om jag ska gå kvar eller om jag ska börja jobba. men ska åka och kolla på ett jobb imorgon :) hoppas hon anställer mig, för om hon gör det är det bestämt. då jobbar jag. kanske inte låter så kul. men jag kommer ju iaf tjäna pengar :)
jaja nu ska jag gå ut&gå hoppas att någon joinar miiig :D
pusss
/a


wihooou.


har nog bestämt mig. jag skiter i skolan, orkar inte med skiten !
det blir att jobba, har redan kollat på massa jobb :D
ska skicka in till ett ställe imorgon :) önska mig lycka till!

byebye,
nu blire möte !


hmm..



snackade med mamma innan, om mitt gymnasie. jag ska ju börja 2:an nu. går ju fordonsprogrammet. det är kul. men endå tvivlar jag och det märker hon så klart på mig... så jag funderar på att hoppa av, eller nått. jag är skoltrött som fan, innan jag ens börjat skolan :o och de är ju inte så normalt. så frågan är om jag ska börja jobba nu, och sen plugga till något annat. måste kolla om det finns några jobb.. för varför slösa bort 3 år på något man är osäker på?
detta måste jag verkligen fundera på...


neheee



nu ska jag snart gå och hämta min lillebror som är 8 år :) heeh myys, han e för söt han!
sen blir de hem och fixa lite och sen blir det möte på TTC. 
ska även hinna gå ut och gå med :) 
(Y)



  


daags att fixa sig.



haha känner att de e dags att fixa sig iordning nuu :)
ska åka ner till en kompis med massa kläder jag lånade av henne för typ jätte längesedan..
kanske är dags att lämna tillbaka dom nu ;)
såååå snäll är jag (A)
nu blir det duschen, vi hörs sen!
puss.



dagens fråga!



Vad andvänder du för parfym ? :)



Själv andvänder jag just nu :


och

jag älskar att variera, men domma 2 är mina favoriter just nu! :D


when friendship is dead.

 

även om vi går skilda vägar ska du veta att jag alltid kommer finnas för dig.
i vårt och tort.jag ställde upp för dig när du inte mådde bra, jag förväntade mig detsamma från dig.
 men jag hade fel, förstår inte att jag kunde ha så fel om dig. vad hände med de ordet som vi sa: föralltid bästa vänner. det va du och jag mot världen. men not anymore.
jag tror inte du förstår hur mkt det betydde för mig att du alltid fanns där för mig.
men visst asså alla gör misstag, det är mänskligt.
för om man tänker tillbaka på allt det roliga vi har haft tillsammans så... finns det ju bara glädje.
vi har skrattat, delat tårar tillsammans. vi har gjort nästan allt tillsammans.
jaja, vet inte vad jag ska säga. men att förlora dig, va som om något dog inom mig.
vet inte hur jag ska förklara. men det är så jag känner.
och jag hoppas att du får all lycka i livet. 


--------------------------------------------------------------------------------------

When friendship is dead.

When love is gone

And friendship is dead.

When the sole is empty, and the heart is broken.

I’ll hold your hand, while the last dust blows away.

While the eyes are empty, whit not a tear.

I’ll cry them for you

When you lays down, and nothing is left.

I’ll hold you and take the emptiness to.

Caus’e you are my friend, even if love is gone and friendship is dead.


efterlyser!

någon som vet hur man sätter in en bild på headern ?
fick hjälp av en kompis , men jag tänte om någon liten sööt människa där ute skulle vilja förklara :D skulle vara väldigt snällt om ni hjälpte mig.



kram!

godmorgon.

hmm jag som tänkte att jag skulle sova länge idag... det gick ju inte jätte bra. haha. men det är skönt att bara ligga och dra sig en stund innan man går upp.
idag ska jag på möte på min skola jag ska börja i. börjar 2an men de e en ny skola. den hetet TTC , jag går på fordonsprogrammet inriktning transport :) jag vill bli lastbilschaufför. inte så många tjejer som vill bli det. men det blir fler och fler faktiskt :D. sjukt kul är det iaf. och nu ska vi få börja övningsköra med både personbil och lastbil :).

VILKEN GYMNASIELINJE GÅR DU?
OM DU INTE GÅR PÅ GYMNASIET ÄN VILKEN VILL DU GÅ PÅ?
OM DU HAR GÅTT PÅ GYMNASIET MEN GÅTT UT VILKEN GICK DU PÅ?





åkt moped..

haha har vart ute och åkt moped nu med amanda, sjuuukt kul, men sen blev det skit kallt :P haha va åkte till donken, nyttigt och bra (a)
men jaja imorgon börjar mitt nya liv, ska gå på pulver nu i en vecka innan skolan börjar igen. och vara ute och gå varje dag. i typ 30-40 min. wihooou. önskar mig själv lycka till! haha. det kommer att gå bra, bara jag har viljan eller hur man nu ska förklara :)


sant.

när tiden går för fort...

Ingen sa att det skulle vara lätt , dom bara lovade att det skulle vara värt det ..
Det kommer komma en dag i ditt liv när du inser vad som verkligen är
viktigt & vem som inte var och vem som aldrig varit .
Så glöm folk från ditt förflutna ...
det finns en anledning till varför dom inte klarade sig till din framtid .
När vi växte upp lärde vi oss att den personen som aldrig skulle kunna såra oss ,
förmodligen kommer att göra det .
Du kommer få ditt hjärta krossat mer än en gång & det blir svårare för varje gång .
Du kommer oxå krossa hjärtan , så kom ihåg hur det känns att bli sårad .
Du kommer bråka med din bästa vän .
Du kommer gråta för att tiden går för fort å så småning om kommer du förlora någon du älskar
.

hos amanda nuuu :)

hihi fan vad bra vi är asså ;) båda heter ju amanda! :D
wihoooou! x) haha vi har kollat på film nu, OLD DOGS
skit rolig film ! se den , om ni inte redan har gjort de? ahhaha jag garvade ihjäl mig ju :P


pusspåt.

moot manda´s place

nehe ska slänga på mig lite andra kläder sen sätta mig på mopeden och åka mot amanda :)
vi ska kolla på film , och sånt... men jag tar med mig datorn dit.
så uppdaterar jag däärifrån :) hehe.
byebye'
//maandy

15 aug.

jaha då var det söndag igen. idag blir det att klippa sig och färga håret :) och så hoppas jag att vi åker till a6 och fixar min klocka. fick den igår av min pappa och dom.. så fin är den! haha :) fick massa andra saker igår med. hade ju kalas, wihoou det 1:a av det typ 3:e eller 4:e :) haha det är rätt svårt att få in alla på typ samma kalas, alla kan ju inte på samma gång. så igår va de ju farfar, hans nya tjej eller hur man nu ska säga :) (britt-marie), malin, christer & givetvis pappa,ulle, emil &linus.

en bild på klockan som jag fick. super fin är den :)


(hoppas bara att jag kommer blogga nu regelbundet, så att jag inte tröttnar så fort.)
:D
//maandy <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0