i live for hardstyle BABY !

 

jaaaaaag älskar hardstyle! det är fan de bästa som finns! <3

aja allt bra med er eller ? med mig är det bara bra! livet rullar på ^^.
har inte så mycket att säga, mer än att jag älskar min klass haha! och att jag är lyckligare nu än någonsin :) <3
men iaf, ska färga håret imon :o haha håll tummarna!
hade fint så länge, <3


daaaaaaaaaaaamp.

 

rubriken säger allt!


godmorgon -

 

seriöst!!? du tror att du ska kränka ner mig på grund av att du raggar på mitt ex. vafan e du för människa egentligen? trodee fan vi va vänner. men hade visst fel om dig! du är patetisk. haha jaja grattis b, du ska ju bli farsa nu då. oh shit, vilken underlig värld man lever i asså ^^

aja det är inget att göra åt. men säger bara en sak. fyfan för er. och seriöst skriver du hora till mig en gång till ! så bryter helvetet löst. jag skojar inte. är sjukt trött på dig och dina påhopp.

 

 

ne nu ska jag sminka klart mig :) sen ska jag ta bussen till stan och gå på stan en runda .
sen skola :) aja vi hörs sedan.
pusss


chill :)

 

chill med sovmorgon imorgon. börjar inte förens vid elva , det är faktiskt väldigt gott! aja har iaf nyss vart ute och gått ;) gick i rasktakt i 15min eller nått sen sprang jag i 10 min :D skit gott! hehe. funderar på om jag ska åka in till stan imorgon typ precis när det öppnat och köpa puder oså... haha så jag inte glömmer de igen :) eller om jag ska åka in efter... hmm tror de blir när det precis öppnat! känns smidigare. höhö. men iaf sitter och lyssnar på världens skönaste låtar som jag och mitt ex lyssnade på hela tiden... eller ja han. även om vi inte snackar med varann mer så klarar jag faktiskt av att lyssna på dom låtarna. hahah har inte kunnat lyssna på dom innan. men nu går det för jävla bra asså. de e väl för jag har kommit över det :) eller ja nästan. haha
för man ska faktiskt  minnas allt de goda , och alla fina minnen :) inget annat.
och så äre det för jag har eldat upp hans kläder han hade glömt här! det kändes bra. haha och neej jag är ingen pyroman ;) jag gillar helt enkelt att ha KUL ! ;D
men iaf ska kolla påå film nu ;D
puss





älskling, du är för bra för att va sann ! <3


heeey :)

kom nyss hem från asex med mamma :)

köpte en ny vinter jacka, det behövdes ! hehe och nya skor :) och innan de idag så va jag på stan en snabbis med lina då blev det en ny baseball jacka från gina. jag lovar detta e den sista! haha

skor : 850 :- baseball jackan: 249 :-
orkade tyvärr inte vända på den ena bilden haaha. tror ni ser endååå ;D orkade inte ta kort på min nya jacka men de blev en svart mc kinley :) eller vad den nu hette .
men aja nu ska jag tvätta lite :o haha awsome.
sen imorgon ska jag köpa nytt puder! haha wtf har vart på stan 3 gånger nu och glömt bort de :o vadåå senil `? hahaha sen måste jag köpa lite hårfärg med , hmm undra vad jag ska ha för hårfärg nu ;) det återstår att se bitches ;)
lovar att det kommer bli grymt!

 


fuuuck, nu e helgen sluuuut :(

 

hmm kul att helgen alltid ska gå så jävla snabbt :o men det har vart as go endåå :) roligast va nog i går kväll när jag va hos mimmi :) vi drack osåå ,sen kom det ngra mimmie kännde , hmm kommer inte ihåg va alla dom hette , men de va ju iaf arre & matte :) sen 2 andra som jag ej minns namnet på. höhöh.
först va vi hos mimmi, sen drog vi ut på staaaun, träffade massa folk oså. haha aja sen så drog mimmi , och jag fick ringa min chaufför ;) haha nää men en kompis som va i stan hade chaufför så fick åka med dom hem. hah fast det tog en stund hem... haha dom åt pizza och sånt. och jag frös :( hade ju bara en tunn kofta på mig,. måste verkligen köpa en jacka. jaja det blev inte så många bilder ;D
men det blev ju endel iaf :)



vilken tur att jag höll i kameran ;) så att det inte blev några bilder på mig ;D

men hade fint. puss


heeey :)

 

såååå trött. men orkar inte sova. haha nu ska jag lägga mig med min bärbara i sängen och mysa ;) haha . ska ju ha logistik imorgon med... haha fyfan. men aja så äre ! ;)

pusss


chacha ;)

 

 

hahah kul dag i skolan idag dååå, (not). aja åkte dit , sen satt vi och väntade på någon efterbliven lärare som aldrig kom :o. kul (a) sen gick vi till mats och frågade vart våran lärare va... då skulle han ringa efter henne, och efter en stund kommer han och säger att det har blivit något missförstånd..... så hon kommer inte, jävla kul! då hade vi håltimma till 12.15... aja då gick jag sara, lina, frida och malin hem till malin eftersom hon bodde så nära ;) höhöh. så kollade vi på skräckfilm :o och sen gick vi ner till alcamo och åt :) as niiice :) sen hade vi logistik i 2,5 timmar.. haha fattade typ ingenting av de.. men ska iaf ha det hela dagen imorgon & på fredag. rätt långtråkigt men så äre ! :)

aja ikväll ska jag till asex med mammsen. haha :)

men vi hörs sen ! eller något. kössss


ojdåå


idag har det blivit lite mer bloggande än vanligt. hehe, men vafan det gör ju inget. det är ju bara bra :D
men hade tänkt att sova nu iaf, hoppas att man somnar tidigare än igår natt, då jag somnade typ 00.30 ... lagom kul. eller inte. men vi hörs imórgon  !
pusss


hmm ...

 

varför e allt så jävla lustigt hela tiden... haha kan inte fatta hur jag själv fungerar eller hur fan ska man förklara de!? kommer ihåg hur jävla mycket du gillade mig innan. fast då hade jag ju tyvärr en idiot till pojkvän tyvärr.. och nu så gillar jag dig , haha när du inte gillar mig . eller vad vet jag ? haha aja detta e fan helt cp. haha mina känslor har blivit mycket starkare för dig nu... :) men aja vi får se hur allt slutar.



har 2 STORA viktiga mål nu i mitt liv:

TRÄÄÄÄÄÄNA & SKOOLAN !


hellluuuuuuu :)

 

e sjukt seg idag :o hehe vet ifan varför. men jaja, har nyss ätit lite. så nu ska jag lägga mig och sova en liten stund i hopp om att vakna upp om 2 timma och vara pigg så jag kan plugga lite sen gå ut och gå ^^ hoppas verkligen inte att det regnar när jag vaknar för då tänker jag nog somna om igen höhö, och vakna imorgon bitti eller något i den stilen :)

åååhhhhh vill ha helg nu nu nu nu nuuuuuuu!

hah kul att vi ska ha logistik kurs hela veckan med, så vi missar kördagarna :O f*ck TTC assåå ^^



i'm goooing craaaazy !



bil :)

 

sitter och kollar på blocket på massa bilar, fyfaaaaaan vad jag vill ha körkort! och massa pengar så jag kan köpa min drömbil. åååh snälla gud kom och ge mig si sådär 100.000 :) det skulle uppskattas.
mindre än ett år kvar tills jag får körkort. måste fan spara mer pengar till bil nu asså ^^.
e sjukt taggad på att köpa en redig bil som går som fan! så man kan ha lite kul här i livet (y)
haha :)

idag va jag i skolan som vanligt, sen drog jag och malin till stan ;) höhö kul.
sen kom även hennes syrra anna och gjorde oss sällskap.

men nu blire plugg! pösss hejj


tjaaaaaaaaao



hahah igår va jag hemma hos malin, vi drack oså :D skit kul va de, haha fast nästa gång kanske vi ska ta det lite lugnt med spriten ;) haha speciellt malin, hahah hittade henne på toan X) haha. jaja det va mycket trevligt , hoppas vi gör om det snart igen :) och alla andra som va med.
har städat massa idag men är endå inte klar, hahah har typ hela mitt rum kvar :) menemen det blir nog klart så småningom hoppas jag. iaf tills helgen då de kommer 2 söta små grännabor till mig :) det kommer bli kul :D
hoppas jag iaf, :)


men iaf kollar lite på film medans jag försöker stääda :D haha det går ju inte jätte bra
men vi höörs sen puuuuss


lördag :D



goodmorgon alla. hoppas ni har haft en bra dag hittills. just nu sitter jag med färg i håret :)
hehe igår va de släktkalas, verklligen jätte trevligt faktiskt :) fick massa pengar haha. hade ju inte önskat mig något annat.
idag blir det att åka in till stan en sväng tror jag med ulle. sen åker jag nog hem till mamma. så får vi se vad som händer ikväll ;)

men vi hörs sen . pussssssss


hahahah


haft kördag hela dagen idag, soooft as hell :D
först körde jag ju med matilda...
och sen körde jag med lina <3, vi va ute på väg och körde ,. eller aah ett industriområde :P haha det gick as bra. inte ett enda kärringstopp :D haha stolt över mig själv. hehe.
imorgon e jag ledig hela dagen, gottgott. ska plugga och sen ska jag åka till habo igen, det kommer massa folk som ska fira mig, (fyllde år för 3 veckor sedan eller något :P )



ne nu ska jag äta lite :) hade gott
pusss


skuula

 

sitter i skolan nu :) har svenska. röstade nyss i skolvalet ! hehe, hade skolval innan. fick rösta typ så som ett riktig val eller hur man nu ska säga. jag röstade iaf, verkade kul. men jaaao laamt. va hos doktoorn idag med, det gick nog bra hoppas jag :D

men vi hörs en annan gång,

sorry att jag inte är så aktiv längre, men har annat för mig faktiskt ;D


söndag :d


hejsaaan.
jaha då va de söndag idag igen.... haha veckorna går fort. men iaf nyss vart ute och gått med några. härligt ! :D
igår va jag på ullared. hittade lite olika saker, som kan va bra att ha ;)bilder kommer. hehe sen va jag med martin och hans kompisar. vi va på maxi och typ kollade på när alla 740 raggare brännde däck typ ;D.
haha gott lördags nöje ;) (A)

men nu ska ja ääta. pusss


torsdag ;d


sooft dag idag i skolan började 9.00 och slutade 11.00. bara för att vi va i ngn kyska och lyssnade på olika partier. synd att jag inte fick rösta i år dååå hahah. isf hade jag valt att rösta på sverigedemokraterna, inget illa mot alla invandrare. men jag tycker att vi i svergie ska tänka på oss själv i första hand. aja gillar inte politik igentligen, så jag lyssnade inte så noga på alla som tjatade ;) haha.
men men sen åkte jag in till stan med sara, så åt vi kooorv haha, och sen drog jag och ulle till systemet.
hon skulle handla till ngn fest dom skulle till i helgen.
men iaf, är det bara jag som tycker att veckorna går sjukt fort igentligen... jag menar imorgon är det FREDAG !! wiiiihhhoooou.


nu ska jag kollap på film med emil o linus.
hörs seeen, puusss.


snabbt inlägg.


blir ett snabbt inlägg nu, ska strax äta kooorv med brööd de e gott :) haha
sen hade jag tänkt att köra lite crosstrainer sen med.
och så ska jag kolla på neew moon :D (L) hehe.
iaf bor hos pappa nu dåå, för mamma ska åka utomlands.. så jaa vi får väl se om jag överlever.´
ska till ullareeed på lördag med ninni :D
hoppas min pappa bidrar med en liten peng, ( inte för att de lär hända menmen )
hehe
men skriver mer sen,
pussss


packar !


håller på att packa lite nu, ser fram emot en kommande vecka och lite till hos min far. hmm lovley , naaaat.
aja iaf, ska bo där i typ 2 veckor, för mamma ska resa bort, och jag får inte bo hemma med min styvfar. eftersom vi bråkar hela tiden. stöööört... jag vet. helt psyko. 
menmen måste bli klar nu, åker om en liten stund. 

byebye (L) 


skoooor (L)


mina nyaste älsklingar från skopunkten :)
349:-


varning!


läs om ni orkar, skönt att skriva av sig.


allting är inte lätt att glömma, speciellt inte dig. vi har ju så många minnen tillsammans. men du vill bara glömma dom. det vill inte jag, jag förstår bara inte hur du kan gå runt att snacka så mycket skit om mig nu. och hur kul är det när din syster även också snackar skit? det va la förfan inte henne jag va tillsammans med!? och en sak förstår jag inte :S de e när du säger till mig att M är helt dum i huvudet, och så vidare. och M säger att du är helt störd i huvudet. sen skickar ni massa hjärtan till varann på fb och säger att ni har massa minnen ihop. när ni knappt har träffats på 2 år... eller vad jag vet!? du träffade säkert henne i smyg med. som du flörtade med alla andra tjejer på nätet. jag tycker inte sånt är okej! jag tyckar att de e player varning. men endå lät jag dig såra mig , gång på gång. jag trodde på dina ord: jag ska aldrig göra om det igen. blablaaablaa. men haallå du skrev samma sak till dom som du sa till mig! varför trodde jag på dig?!  som när du inte ens vågade ta med mig till din tjejkompis. jag har aldrig förbjudit dig till att inte ha några tjejkompisar! men jag fick inte smsa med mina killkompisar ens. förstår inte än idag vafan du har för problem igentligen. jag kan inte ens räkna ut hur många gånger du sårade mig under det dryga året vi va tsm. och jag mår fortfarande inte bra på grund av det. på grund av dig. som alla de gångerna vi har snackat nu efterårt. jag har verkligen trott att vi skulle kunna bli kompisar. men du fick mig att ändra mig väldigt fort, du är precis likadan som innan! jag hoppas verkligen inte du behandlar din nästa tjej så som du gjorde mot mig. för då kommer du inte långt killen!

om du nu ska be om ursäkt för allt som har hänt, så vill jag att du verkligen menar det!!


Dagens fråga !


då vare dags för dagens fråga!

Villken är din favorit film ?



själv så har jag inte bara en film utan flera!
några av dom är remember me, alla twilight filmerna, knight and day, inception, the last song m.m :)




hejhej


allt bra med er? :)
själv har jag världens magknip & huvudvääärk. vill bara sova.
va hos tandläkaren imorse med, mina tänder va fiiiinaaa :D haha.
men ska sova lite nu.
puss


sjuk? :O


tror jag håller på att bli sjuk :O hoppas fan inte de. har världens huvudvärk. och huvudet känns helt tungt.
sitter och kollar på ngt skitprogram på 3an. haha rätt laaamt!
va nyss och träffade daniella en sväng, trevligtrevligt som vanligt :)
har inte så mycket mer att skriva, mer än att de e skola imorgon och jag ska till tandläkaren innan. '
hoppas bara jag mår bättre, för om jag har sån sprängade huvudvärk så kanske jag ska stanna hemma. för man koncentrerar sig inte så jätte bra då ^^

men iaf, nu ska jag kolla vidare. vi hörs.
pussss


godmorgon.


vaknade för en liten stund sedan. kom ´hem vid 3 inatt. hade jobbat från sju. jäätte kul va det , förutom typ vid ett när det stängde och folket inte gick ut därifrån. haha. men iaf gick hem från hotellet, kallt o mörkt. tur att daniella va full ocg glad, så jag kunde ringa henne och snacka lite.


iaf dagen idag ser ut såhär: SLAPPA, städa lite, sen träffa daniella.
kanske kommer en bild eller 2 sen :)


vi hööörs sen <3


tjaaa



idag har jag hunnit med massa saker, haha gick upp vid 8 kanske. åkte med familjen till torget, vid halv tio.
sen åkte vi hem, då åkte jag o mamma till rusta, köpte en locktång och värmeskydd. skit bra är det !
sen åkte vi och solade o efter de så handlade vi,. och nu ska vi grilla.. haha. underbart,
men jag ska vila lite nu ist, sen duscha och göra mig iordning :)
börjar jobba runt sju ikväll och kommer sluta klockan 2 inatt :) på hotell taberg. as nice :)
men iaf vi hörs nog imorgon :)


pusssheeej



hmm


shit vill fan bara härifrån. hatar allt.
e sjukt trött på att bo i taberg. fan med att jag inte valde något jävla gymnasie i typ kiruna.
lååångt härifrån.
fyfan vad skönt de hade vart och slippa alla jävla falska människor.


heeejsan


godmorgon, nu blire ett snabbt inlägg. ska iaf snart till skolan. bussen går 7.10 från mig.. och den brukar alltid vara full av människor... lagom kul ! :) hehe. men nu måste jag nog klä på mig. hahah.
men vi hörs sen ! <3


tillbaka :)


förlåt alla mina fina, för att  jag typ inte vart inne på en vecka :) men det blev tyvärr bara så.
har inte orkat bry mig och ville bara vara för mig själv lite.. men jag insåg en sak, att jag sakande bloggen och alla mina läsare. speciellt era härliga kommentarer :)
men nu är jag tillbaka, ska försöka blogga så mycket jag kan och hinner eftersom jag går i skolan med :)


iaf, har nyss pluggat lie körkorts teori, ska vara klar med det innan jul. och de e väldigt mycket faktiskt. mer än vad jag trodde :O. hehe, men de går nog bra tillslut.
ska lägga in massa bilder. det har ju hänt rätt mycket på en vecka. hehe.
men de gör jag senare, ska bara leta efter sladden till min kamera!
puuss


RSS 2.0